Vitaliteit en gezondheid van topsporters

Sport

IVG Health IN Sport is gespecialiseerd in het preventief ondersteunen en bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van topsporters, wedstrijdsporters en hun sportprestaties. Wij zorgen voor individueel en per groep afgestemde behandelingen op maat, in overeenstemming met de te volgen trainingsschema’s en wedstrijdevenementen. Ik ben in februari 2000 gestart met het inrichten van mijn huidige praktijk. Gaande weg heb ik vorm en invulling geven aan diverse behandelmethoden, waarvan ik u in dit document verder zal informeren. Tot op heden heb ik vele behandelingen gedaan bij cliënten van alle leeftijden, van 2 maanden oud tot 100 jaar, die met een diversiteit aan klachten of andere fysieke en/of geestelijke tekorten en disfuncties, zich bij mij gemeld hadden.

Als specialist praktiseer ik in aanvullende geneeswijzen bovenop de reguliere geneeskunde, die u ontvangt van uw huisarts of medisch specialist. De door mij gekozen aanpak vindt zijn oorsprong in de kwantum fysica*. De afgelopen 10 jaar heb ik hier zeker 3500 consulten mee gedaan. Binnen mijn beroepsgroep is hierdoor sprake van een verworven competentie, waarbij het resultaat en de tevredenheid bij de cliënt ligt.

Ik werk met apparatuur die ontwikkeld is vanuit de ruimtevaart door internationale wetenschappers*. Hiervoor is door hen 15 jaar onderzoek gedaan met meer dan een miljoen meetresultaten voordat de apparatuur door professionals, zoals ik in gebruikt kon worden genomen.

Binnen Nederland heeft het bedrijf I-Health de apparatuur nog verder door ontwikkeld. Met deze apparatuur specifiek, maar ook met overige apparaten (lees dit verder in dit document) werk ik sinds februari 2000.

Waarom informeer ik U?

Ik onderneem deze wijze van informeren in het belang van de ingezetenen van uw bedrijf vanuit een menslievende, sportieve en dienstverlenende instelling, om de kwaliteit van gezondheid en topprestaties op peil te houden en te bevorderen.

Zeker in het huidige tijdsgewricht is het belangrijk goed voor u zelf te blijven zorgen. Alleen al door de kwaliteit van gezondheid te behouden bevordert dit de levenslust en het welbevinden, motivatie en topprestatie, psycho-emotionele stabiliteit en stressbestendigheid en vermindert dit de kosten van ziekteverzuim. Ik ondersteun u hierbij.

U leest verder op in dit document wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft de behandeling en met welke apparatuur. Ook geef ik informatie over de vergoedingsmogelijkheden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit verschilt echter per zorgverzekeraar.

Ik zal na het toesturen van dit informatiedocument contact met u opnemen om u na afspraak verder te informeren. Op basis van ons overleg kunnen er goede afspraken gemaakt worden. Ik heb de mogelijkheid u door middel van een diapresentatie beeldend en volledig te informeren.

Download Folder