Ouderen

De kwaliteit van gezondheid en presteren behoudt zijn waardigheid bij het bewust en doelgericht behandelen naar nut en noodzaak met de beschikbare voorzieningen

Op deze pagina neem ik de vrijheid u als primair betrokkene bij of bewoner van een zorginstelling/serviceflat te informeren over IVG Health IN Health (specialistische afdeling van IVG Health & Business), diverse mogelijkheden voor behandeling en de praktische invulling ervan binnen uw zorginstelling/serviceflat.

IVG Health IN Health is gespecialiseerd in het ondersteunen en bevorderen van de gezondheid van de (oudere) mens. Ik ben in februari 2000 gestart met het inrichten van mijn huidige praktijk. Gaande weg heb ik vorm en invulling geven aan diverse behandelmethoden, waarvan ik u in dit document verder zal informeren. Tot opheden heb ik vele behandelingen gedaan bij cliënten van alle leeftijden, van 2maanden oud tot 100 jaar, die met een diversiteit aan klachten of andere fysieke en/of geestelijke tekorten en disfuncties, zich bij mij gemeld hadden.

Als specialist praktiseer ik in aanvullende geneeswijzen bovenop de reguliere geneeskunde, die u ontvangt van uw huisarts of medisch specialist. De door mij gekozen aanpak vindt zijn oorsprong in de kwantum fysica*. De afgelopen 10 jaar heb ik hier zeker 3500 consulten mee gedaan. Binnen mijn beroepsgroep is hierdoor sprake van een verworven competentie, waarbij het resultaat en de tevredenheid bij de cliënt ligt.

Ik werk met apparatuur die ontwikkeld is vanuit de ruimtevaart door internationalewetenschappers*. Hiervoor is door hen 15 jaar onderzoek gedaan met meer dan eenmiljoen meetresultaten voordat de apparatuur door professionals, zoals ik ingebruikt kon worden genomen.

Binnen Nederland heeft het bedrijf IHealth de apparatuur nog verder door ontwikkeld.
Met deze apparatuur specifiek, maar ook met ovapparaten (lees dit verder in dit document) werk ik sinds februari 2000.

Zeker in het huidige tijdsgewricht is het niet onbelangrijk goed voor u zelf te blijven zorgen. Alleen al door de kwaliteit van leven te behouden kunnen de ouderen langer zelfstandig in hun serviceflat wonen en vermindert it de kosten voor zorg. Ik onder
U leest verder op in dit document wat de mogelijkheden zijn voor watbetreft de behandeling en met welke apparatuur. Ook geef ik informatie over de vergoedingsmogelijkheden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit verschilt echter per verzekering.

Download Folder