Genezen door lichttherapie

maart 10, 2012

lichttherapie

Twintig jaar lang had Jack last van pijn als gevolg van diabetische neuropathie en door het voorgestelde behandelings-programma raakte hij verslaafd aan verschillende soorten medicijnen.

Al na een behandeling van twee keer een half uur met een onzichtbaar licht was zijn pijn verdwenen en had hij geen medicijnen meer nodig.

Jack’s familie denkt dat het om een wonder ging maar diabetische neuropathie is één van de vele aandoeningen die kunnen worden behandeld door gebruik te maken van infrarood lichttherapie, beter bekend als fotonentherapie.

Fotonentherapie is een soort ‘Star Trek’ medicijn. Het lijkt sciencefiction, maar kwantumgenezing met infrarode lichtfotonen is vandaag de dag realiteit en kan een mainstream behandeling gaan worden. Deze krachtige, effectieve, veilige en betaalbare technologie is een revolutionaire medische behandeling voor pijn, vele neurologische aandoeningen en letsel aan spieren, pezen en botten. Vele gezondheidsproblemen die voorheen moeilijk konden worden behandeld kunnen nu eenvoudig worden opgelost middels fotonentherapie.

Hoe werkt fotonentherapie?

Wetenschappers denken dat het mechanisme achter fotonentherapie gerelateerd is aan de mogelijkheid om elektronen in de mitochondria van aangetaste cellen te stimuleren. Hierdoor produceren de cellen meer ATP (adenosine trifosfaat) waardoor de de celstructuur wordt gerepareerd. Het autonome zenuwstelsel wordt beter gereguleerd, wat op haar beurt de toevoer van bloed naar aangetaste cellen reguleert en vervolgens pijn verzacht en genezing stimuleert.

2 Responses to Genezen door lichttherapie

 1. Hans says:

  Hallo een vraag ik heb de ziekte van lyme / erlichia. Ik heb heel veel last van zenuwpijn op mijn hoofd en rond mijn ogen dit is eigenlijk de groots beperking. Is deze therapie ook iets voor mij en waar in Limburg kan ik dit doen en wat zijn de kosten en krijg ik die vergoed? Grt hans

 2. Anoniem says:

  Beste Hans,
  De ziekte van Lyme en haar klachten zijn met de apparatuur, waaronder de lichttherapie waarmee ik in mijn praktijk werk goed te behandelen
  Als je een aanvullende verzekering hebt waar vergoeding voor natuurgeneeskunde bij zit, dan zijn er voor mijn consult vergoedingsmogelijkheden. Hoeveel je per consult vergoed krijgt kan je in je polis nakijken en anders bel je even met jouw ziektekostenverzekering.
  Ik ben niet bekend met therapeuten in Limburg die werken zoals ik dus daar kan ik je gaan antwoord op geven. Op de website van Medifoton staat een lijst van therapeuten die met de hyperphotonlamp werken. Misschien staat daar iemand bij die in Limburg praktijk heeft. Veel succes.
  Met vriendelijke groet,
  Louise Prins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.