Behandelmethoden

Voor de behandelmethoden met energiefrequenties geldt een contra-indicatie voor mensen met een hoog trombose risico, een pacemaker en een vroege zwangerschap.
Het is voor uzelf praktisch om thuis uw klachten, aandoeningen, operaties, medicijngebruik, vitaminesupplementen e.d. op te schrijven en dit schrijven bij aanvang van het consult aan Louise te overhandigen.

Het consult wordt gestart met het doornemen van het schrijven dat u overhandigd heeft.
Vervolgens mag u uw kousen of panty’s en schoenen uittrekken en worden er 3 EDA metingen (zie omschrijving in de bijlage) gedaan op de acupunctuurpunten van uw (schone) handen en voeten. Er wordt gemeten met een zachte, verende meetstift. Zowel de meting als de behandeling is pati├źntvriendelijk en pijnloos.
Na interpretatie van de meetwaarden wordt er een TRS (zie omschrijving in de bijlage) gemaakt om te bepalen welk probleem de eerste prioriteit heeft. Aan de hand van de uitslag van de TRS wordt de behandeling verder op u afgestemd.

Er zijn verschillende behandelmodules:

  • Energy Dermal Assessment
  • Thermografische Raymedy┬« Scan
  • Wellness moduleAutogene Frequentie Therapie
  • Zap module
  • I-Light module
  • Hyperphoton 3D
  • Aqua-Chi Ionisatie Detoxificatie

Na de therapeutische behandeling wordt nogmaals een EDA meting gedaan zodat u kunt zien hoe uw lichaam op de behandeling heeft gereageerd.
Na afloop van het consult wordt een vervolgafspraak gemaakt. De kosten van het consult mag u ter plekke contant of met pinpas voldoen en u krijgt direct een rekening mee die u kunt insturen naar uw verzekering.

Als u aanvullend verzekerd bent dat krijgt u een deel van het consult vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. U kunt dit navragen bij de zorgverzekeraar waar u verzekerd bent. Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn geannuleerd, kunnen in rekening gebracht worden.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar Louise Prins,
Telefoonnummer: 070 36 55 888
Mobiel: 06 51 15 91 34